O nama

DENZOR travel je renomirana turistička agencija, koja posluje u okviru firme DENZOR d.o.o. Negotin. Denzor travel ima poslovnicu- turističku agenciju u Negotinu u ulici JNA 10, i autobusku stanicu u ulici Dvanaestog septembra bb. Iskusno, ljubazno i preduzimljivo osoblje Denzora će učiniti sve da se Vaše željeno putovanje i ostvari na najbolji način. Denzor travel je turistička agencija kojoj se može verovati kao simbol sigurnosti i kvaliteta, članica YUTA, poslovnog udruženja turističkih agencija Srbije, i svoje poslovanje je usaglasila sa standardima koje propisuje YUTA.

DENZOR je specijalizovan za prodaju autobuskih karata i tu možete kupiti autobuske karte svih prevoznika, za sve destinacije kako u zemlji tako u inostranstvu.

A možete iznajmiti i kombi, mini bus ili autobus za svako Vaše putovanje po najpovoljnijim uslovima.

Osim autobuskih karata u DENZORu možete kupiti i avionske karte svih avio kompanija kako LOW COST- kompanija, tako i velikih komercijalnih kompanija.

U našoj turističkoj agenciji za Vaše potrebe možemo pripremiti bilo koji turistički aranžman za bilo koju destinaciju u zemlji i inostranstvu. Naše iskustvo, saradnja i ugovori sa partnerima iz zemlje i inostranstva garantuju Vaše sigurno i lepo putovanje.

Takođe u našoj turističkoj agenciji možete uplatiti turističke aranžmane svih najvećih i najpouzdanijih turističkih agencija po jednakim cenama, ali i uz dodatne povoljnosti!

… a tokom cele godine radimo aranžmane u banjama i lečilištima u Srbiji.

Kao članica YUTA i grupacije za omladinski i dečiji turizam, DENZOR travel je licencirana agencija za organizovanje djačkih ekskurzija i rekreativnih nastava. Veliki broj realizovanih ekskurzija i nastava u prirodi, kao i sve veći broj škola i zadovoljnih učenika definišu naše reference.

Ako ste planirali da upoznate Negotinsku Krajinu i njene lepote obratili ste se na pravu adresu. Naša turistička agencija je pripremila jednodnevne i višednevne programe za turiste koji nameravaju da obiđu Negotin kako za individualce tako i za grupe. U mogućnosti smo da turističkim agencijama koje organizuju dolazak u Negotin, ili prolaze kroz Negotin obezbedimo kompletan turistički servis (vodiči, prolazni ručkovi, smeštaj, muzika, iznajmljivanje vozila…). U našoj ponudi nalaze se smeštajni kapaciteti u Negotinu, organizovani obilazak turističkih znamenitosti Negotina i okoline: Muzej Krajine, Muzej Stevana Stojanovića Mokranjca, Muzej Hajduk Veljka Petrovića i spomen soba Djordja Stanojevića, Kuća Negotinskog kneza Todora. Takodje, pripremili smo i takozvanu “Vinsku turu”, obilazak pivnica u Rajcu, Rogljevu, Smedovcu, obilazak vidikovca “Kusjak” koji se nalazi u neposrednoj blizini HE “Djerdap II”, obilazak vratnjanskih kapija…”

Budite naš putnik,

… jer Vi zaslužujete najbolje!